UW DAK, ONZE TROTS

Van reparaties tot installaties, wij zorgen voor uw dak alsof het ons eigen is

Jarenlange ervaring
Reparatie binnen 24 uur
Uitstekende recensies
Gecertificeerde dakdekkers
Garantie op alle werkzaamheden

De Dakdekker

Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf. Werkzaam door heel Nederland zijn wij continu bezig om lekkages op te lossen, daken te renoveren en dakinspecties uit te voeren. Door onze ruime ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies op het gebied van daken. Heeft u een vraag over uw dak, twijfel dan niet om aan ons advies te vragen. Wij brengen namelijk geheel vrijblijvend een gratis offerte uit. 

Professionele Dakreparatie - Snel en Betrouwbaar

Dakdekker voor al uw Dakwerkzaamheden

Heeft u een dakdekker nodig? Omdat uw dak niet meer in de juiste staat is, u last heeft van een lekkage of omdat u uw dak wilt inspecteren? Dan bent u bij Centraal Dakbeheer aan het juiste adres. Door onze meerdere jaren ervaring zijn wij namelijk in staat iedere klant ongeacht de staat en het materiaal van het dak van dienst te zijn.

Voor dakwerkzaamheden zijn specialisten nodig, die alles over het dak weten om het zo weer in de juiste staat te kunnen brengen. Dus heeft u een dakspecialist nodig om uw dak weer in de juiste staat te brengen? Twijfel dan niet en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een gratis dakinspectie aanvragen

Wilt u een dakinspectie aanvragen? Omdat u uw dak wilt renoveren, in het verleden last heeft gehad van lekkages of omdat u zonnepanelen wilt laten leggen. 

Op het moment dat wij langs komen voor een dakinspectie doen wij dit geheel gratis, bekijken wij u gehele dak op gebreken krijgt u deskundig advies en ontvangt u van ons een gratis offerte. 

Wilt u uw dak gratis laten inspecteren? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aan om uw dak te laten inspecteren.

10 Jaar garantie

15+ Jaar ervaring

Gratis dakinspectie

Gio Jansen
Gio Jansen
Lees verder
Centraaldakbeheer heeft ons uit de brand geholpen met de heftige lekkage die we hadden ze hebben netjes gewerkt uiteraard heb ik ook staan kijken en het zag er ook allemaal netjes uit ik ben blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan ze waren ook zeker heel klant vriendelijk echt een aanrader
Jaap Van doorn
Jaap Van doorn
Lees verder
Flinke lekkage in huis ik heb per direct contact opgenomen met centraaldakbeheer de heren zijn hier geweest die hebben de volgende dag een compleet nieuwe plat dak geplaatst ik ben zeer tevreden top werk afgeleverd alles werd ook netjes opgeruimd goede service gr Jaap
Annelotte Van Gelder
Annelotte Van Gelder
Lees verder
Super tevreden over dit bedrijf, in 2021 heeft centraal dak beheer mijn dakkapel gerepareerd, wat een vriendelijke, meedenkende en professionele mensen ! Dit jaar hebben we een reparatie laten uitvoeren aan ons dak, wederom weer 100 procent tevreden !
Loui
Loui
Lees verder
Afgelopen woensdag heb ik een review geschreven die ik bij dezen wil aanpassen. Centraal dakbeheer heeft contact met me opgenomen en we zijn samen tot een voor beide bevredigende oplossing gekomen.
Vorige
Volgende

Klaar voor een sterk dak?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!