Wilt u uw Dak laten Repareren?

Controleer of er een dakdekker in de buurt aanwezig is:

Ja, we hebben een Dakdekker beschikbaar bij jouw in de buurt! Wil jij deze direct aanvragen?

Ruim 15 jaar ervaring

Snel op locatie

Spoedhulp bij lekkage

Dakreparatie

Het dak van uw huis, dat wilt u natuurlijk in de juiste staat hebben. Echter kan het voorkomen dat uw dak een reparatie nodig heeft, doordat het bijvoorbeeld gestormd heeft of door achterstallig onderhoud. Indien uw dak niet meer in de juiste staat is of u schade heeft aan uw dak, wilt u dat natuurlijk repareren. Wilt u gratis advies over de staat van uw dak? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan over uw dak. 

Wat doet Centraal Dakbeheer bij een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie brengen wij de huidige staat van uw dak in kaart. Wij bekijken de kwaliteit van uw dak, waarbij wij bekijken of er gebreken aan uw dak zijn die zouden kunnen leiden tot grotere problemen zoals lekkages. Om dit te voorkomen biedt een dakinspectie de uitkomst, zodat grotere schade in de toekomst voorkomen kan worden. Nadat wij uw dak hebben bekeken geven wij u advies over de ingrepen of herstelwerkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op voor een gratis dakinspectie.

Een gratis dakinspectie aanvragen

Aangezien het verstandig is om in elk geval rond de vijf jaar een inspectie uit te laten voeren en klanten vaak te laat achter de gebreken op het dak komen bieden wij TIJDELIJK een GRATIS DAKINSPECTIE aan.

Met behulp van een gratis dakinspectie kunt u:

  • Gebreken tijdig opsporen
  • Grote problemen voorkomen
  • Weet u de huidige staat van uw dak
  • Ontvangt u geheel gratis persoonlijk dakadvies

 Dus wilt u achter de staat van uw dak komen? Twijfel dan niet en vraag direct een gratis dakinspectie, zodat u problemen voorkomt.