Heeft u momenteel Last van een Daklekkage?

Controleer of er een dakdekker in de buurt aanwezig is:

Ja, we hebben een Dakdekker beschikbaar bij jouw in de buurt! Wil jij deze direct aanvragen?

Ruim 15 jaar ervaring

Snel op locatie

Spoedhulp bij lekkage

Daklekkage

Indien u last heeft van een daklekkage is het verstandig om contact op te nemen met een ervaren dakdekker om de lekkage te inspecteren en te verhelpen. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven over uw lekkage. Daarbij kijken wij eerst na de probleem gebieden op uw dak. Deze brengen wij vervolgens in kaart, waarna wij u advies geven over het oplossen van uw lekkage. 

Op basis van dit advies brengen wij u een vrijblijvende offerte uit. Mocht u daarmee akkoord gaan, komen wij de daklekkage uiteraard zo snel mogelijk voor u oplossen. Indien dit mogelijk is, proberen wij u dezelfde dag al te helpen!

Laat uw lekkage oplossen door een specialist!

Indien u last heeft van een daklekkage, komen wij vrijblijvend bij u langs om de staat van uw dak te bekijken. Hierbij lossen wij de lekkage zo snel mogelijk op, daarvoor hebben wij zelfs een spoed afdeling opgericht die u van dienst is bij lekkage. Indien u last heeft laat uw lekkage dan zo snel mogelijk oplossen.  Voordelen van ons zijn dat wij binnen 24 uur langs komen om uw lekkage op te lossen en dat wij u voorzien van vrijblijvend advies. Daarbij hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring en staan wij bekend als de lekkage specialist. 

Neem direct contact op!

Voorkom grotere schade en neem dus direct contact op! Een lekkage kunt u herkennen als u opeens vochtplekken aan uw muur of plafond heeft. In ergere gevallen treft u een plas(je) water op uw vloer aan. Wanneer u in een van deze situatie verkeerd dan is het verstandig om direct contact op te nemen.

Heeft u dus het idee dat u last heeft van een lekkage? Neem dan direct contact op voor vrijblijvend advies en laat uw daklekkage zo snel mogelijk oplossen!