Gratis Dakinspectie

Controleer of er een dakdekker in de buurt aanwezig is:

Ja, we hebben een Dakdekker beschikbaar bij jouw in de buurt! Wil jij deze direct aanvragen?

Ruim 15 jaar ervaring

Snel op locatie

Spoedhulp bij lekkage

Dakinspectie

Wilt u een dakinspectie aanvragen? Omdat u uw dak wilt renoveren, in het verleden last heeft gehad van lekkages of omdat u zonnepanelen wilt laten leggen. 

Op het moment dat wij langs komen voor een dakinspectie doen wij dit geheel gratis, bekijken wij u gehele dak op gebreken krijgt u deskundig advies en ontvangt u van ons een gratis offerte. 

Wilt u uw dak gratis laten inspecteren? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende dakinspectie aan om uw dak te laten inspecteren.

Wat doet Centraal Dakbeheer bij een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie brengen wij de huidige staat van uw dak in kaart. Wij bekijken de kwaliteit van uw dak, waarbij wij bekijken of er gebreken aan uw dak zijn die zouden kunnen leiden tot grotere problemen zoals lekkages. Om dit te voorkomen biedt een dakinspectie de uitkomst, zodat grotere schade in de toekomst voorkomen kan worden. Nadat wij uw dak hebben bekeken geven wij u advies over de ingrepen of herstelwerkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op voor een gratis dakinspectie.

Een gratis dakinspectie aanvragen

Aangezien het verstandig is om in elk geval rond de vijf jaar een inspectie uit te laten voeren en klanten vaak te laat achter de gebreken op het dak komen bieden wij TIJDELIJK een GRATIS DAKINSPECTIE aan.

Met behulp van een gratis dakinspectie kunt u:

  • Gebreken tijdig opsporen
  • Grote problemen voorkomen
  • Weet u de huidige staat van uw dak
  • Ontvangt u geheel gratis persoonlijk dakadvies

 Dus wilt u achter de staat van uw dak komen? Twijfel dan niet en vraag direct een gratis dakinspectie, zodat u problemen voorkomt.