Schoorsteenreparatie

Uw schoorsteen repareren?

Wilt u uw Schoorsteen laten Repareren?

Controleer of er een dakdekker in de buurt aanwezig is:

Ja, we hebben een Dakdekker beschikbaar bij jouw in de buurt! Wil jij deze direct aanvragen?

Ruim 15 jaar ervaring

Snel op locatie

Spoedhulp bij lekkage

Schoorsteenreparatie

Een schoorsteen van hoge kwaliteit is van belang voor het langdurige behoud van uw woning of pand. Daarbij is het belangrijk dat deze in goede staat blijft. Om ervoor te zorgen dat uw schoorsteen in de juiste staat blijft raadden wij daarom aan om uw schoorsteen tijdig te laten controleren. Twijfelt u over de staat van uw schoorsteen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om uw schoorsteen te laten repareren. Neem direct contact op om binnen 24 uur een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs voor u te adviseren en uw wensen te bespreken, desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden.

Schoorsteenreparatie door deskundige dakdekkers

Is uw schoorsteen afgebrokkeld of moet het lood hersteld worden? Wilt u uw schoorsteen laten repareren?  Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Wij komen bij u langs om uw schoorsteen te bekijken. Eerst kijken we naar de staat van de schoorsteen, vervolgens bekijken we naar de mogelijke herstelpunten deze zullen wij ten allen tijden met u overleggen. Op basis van de herstelpunten geven wij een advies, waarna wij u een vrijblijvende offerte uitbrengen over de reparatie van uw schoorsteen. 

Schoorsteen in nieuwstaat

Aangezien het verstandig is om in elk geval rond de vijf jaar een inspectie uit te laten voeren en klanten vaak te laat achter de gebreken van de schoorsteen komen komen bieden wij TIJDELIJK een GRATIS SCHOORSTEENINSPECTIE aan.

Met behulp van een gratis dakinspectie kunt u:

  • Gebreken tijdig opsporen
  • Grote problemen voorkomen
  • Weet u de huidige staat van uw schoorsteen
  • Ontvangt u geheel gratis persoonlijk schoorsteen advies

 Dus wilt u achter de staat van uw dak komen? Twijfel dan niet en vraag direct een gratis schoorsteen inspectie aan, zodat u problemen voorkomt.